Online reserveren

Nieuws

Online reserveren

Online reserveren.jpg

Momenteel zijn onze zwembaden gesloten

Reserveren voor recreatief zwemmen werkt zo:

  • Ga naar de webshop en log in met uw gegevens. U kunt kiezen voor 'inloggen' of voor 'inloggen met kaartnummer'. Indien beide niet lukt kunt u een nieuw account aanmaken door te kiezen voor 'aanmelden als nieuwe gebruiker'
  • Een reservering is pas geldig, wanneer je vanuit ons per mail een bevestiging hebt gehad en deze (geprint) meeneemt. Vul daarom exact en foutloos uw emailadres in als u een account aanmaakt. U kunt na inloggen de tickets altijd terugvinden onder uw gegevens en dan historiek-E-tickets.
  • Abonnementhouders reserveren een gratis plaatsje tegen €0. Dit mogen maximaal 6 kaartjes per dag zijn voor uitsluitend het eigen gezin. Niet-abonnementhouders betalen de prijs die staat voor een kaartje.
  • Toegang is alleen mogelijk nadat je een reservering hebt gemaakt en je je bij binnenkomst meldt bij de receptie met zowel uw abonnement (indien van toepassing) als de geprinte reserveringen per kaartje.
  • Indien u wél reserveert maar niet komt opdagen riskeert u een tijdelijke uitsluiting voor de reservering op de webshop. Reserveer dus alleen als u écht komt!

Reserveren voor banenzwemmen werkt zo:

Voor banenzwemmen is eigenlijk altijd voldoende plaats op onderstaande tijdstippen. Reserveren kan daarom alleen bij aankomst op het bad en gaat dus niet online. Op het bad zelf dient u uw abonnement te scannen of een kaartje te kopen en registreert u op onze inschrijflijsten. De tijden om banen te zwemmen zijn als volgt:

Schans:

Maandag tot en met vrijdag: 10.00-12.00

Zaterdag en zondag: 11.00-12.00

Ganzewiel:

Maandag, woensdag en vrijdag: 10.00-12.00 en 18.00-19.30

Dinsdag en donderdag: 7.30-12.00 en 18.00-19.30

Zaterdag en zondag: 11.00-12.00

Klik hier voor de webshop

Tijden recreatief zwemmen zijn als volgt:

Ganzewiel:

Dinsdag/donderdag : 07.30 tot 19.30 uur

Maandag/woensdag/vrijdag : 10.00 tot 19.30 uur

Zaterdag/zon en feestdagen : 11.00 tot 17.00 uur

De Schans:

Maandag t/m vrijdag : 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag /zon en feestdagen : 11.00 tot 17.00 uur

Attentie: de directie behoud zich het recht voor om met slecht weer of extreem stille dagen eerder te sluiten. Dit kunt u dagelijks op deze pagina nazien. Tevens zal onze facebookpagina welke u vindt onder 'Sportfondsen Geertruidenberg' u hierover ook informeren indien dit het geval is. Bij twijfel belt u met 0162-512124.

Op zon en feestdagen, zoals Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2de pinksterdag zijn wij geopend zoals op zondag!!

Veel zwemplezier!!!

Klik hier om online te reserveren.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.