(Banen)zwemmen

(Banen)zwemmen

Zwemmen is altijd een goed idee!

Contentpagina Zwemmen - header nieuw.jpg

Zwemmen is enorm gezond. Of je nu fanatiek komt banenzwemmen of komt dobberen: regelmatig zwemmen verbetert je spierkracht, je humeur en je conditie. Zwemmen is altijd een goed idee. Kom je ook?

Banenzwemmen
Jong, oud, fit of minder fit: zwemmen is voor iedereen. En omdat iedereen anders is, kun je voor banenzwemmen de hele dag bij ons terecht! De rustige tijden zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00. Op weekenddagen zijn de rustigste uren tussen 11.00 en 12.00. Doordeweekse avonden zijn, indien het weer dat toelaat, tussen 17.00 en 18.00 ook fijne tijden om uw baantjes te komen trekken! Kijkt u altijd even op onze facebookpagina (Sportfondsen Geertruidenberg) of bel met 0162-512124 om te controleren of we open zijn. Met minder weer zijn we de avonden soms gesloten namelijk. De volledige openingstijden openingstijden vindt u hier.


Zwemmen is gezond
Tijdens het zwemmen train je je hele lichaam en geef je je gezondheid een enorme opkikker. Als je regelmatig zwemt, kun je zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat je van zwemmen zelfs slimmer wordt? Omdat je intensief beweegt, verbeter je de bloedtoevoer naar je hersenen.

Blessurevrij bewegen
Ben je aan het revalideren of ben je blessuregevoelig? Of zoek je een niet-belastende manier om weer in beweging te komen? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Zwemmen is een blessurevrije sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Dus…waar wacht je nog op? We zijn er voor de sporter, de rustzoeker, de recreant.…en voor jou! Graag tot ziens op ons mooie zwembad!!


Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.