Voorverkoop abonnementen

Voorverkoop abonnementen

Heel eenvoudig te bestellen!

Voorverkoop abonnementen start per 1 april 2022:

Abonnementen bestelt u in de webshop of gewoon aan de kassa van het zwembad.

  • Seizoen abonnement volwassenen: €
  • Seizoen abonnement jeugd (4 tot en met 17 jaar): €
  • Los bad volwassenen vanaf 16 jaar: €
  • Los bad jeugd (van 4 tot en met 15 jaar): €

De volgende voorwaarden zijn van belang als u een abonnement aanschaft:

  1. Het abonnement is geldig van 30 april mei tot en met 4 september 2022 in beide zwembaden.
  2. Indien Coronamaatregelen inschrijving voor een bezoek verplicht stellen geldt dat ook voor abonnementhouders en zal voor alle inschrijvers (dus ook losse kaartjes) gelden; ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
  3. Indien het bezoekersaantal beperkt blijft als gevolg van Coronamaatregelen hebben abonnementhouders gelijke rechten als mensen die losse kaartjes kopen. Hierbij geldt dan voor iedereen; Vol = Vol.
  4. Er zal, ongeacht de geldende coronamaatregelen, niet in tijdsblokken worden gewerkt. Dit werd door u als gast niet gewaardeerd en keert dus ook niet meer terug.

Online uw abonnement aanschaffen:

Kik hier voor de webshop. Hier kunt u uw abonnementen aanschaffen. Let op; indien u meerdere abonnementen tegelijk aan wilt schaffen kan het zijn dat u als volwassene niet een abonnement kunt kopen voor uw kind als gevolg van leeftijdsrestricties. Logt u dan a.u.b. apart in onder de naam van uw kind om een abonnement aan te schaffen!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.