Voorverkoop abonnementen

Voorverkoop abonnementen

Heel eenvoudig te bestellen!

De verkoop van abonnementen gaat eindelijk van start! Dit jaar gaan we, ongeacht de coronamaatregelen, de abonnementverkoop starten. Natuurlijk is er op het gebied van Corona nog niets met zekerheid te zeggen over wélke beperkingen wánneer zullen gelden. Hier kunnen wij als zwembadexploitant dan ook geen uitspraken over doen en ook geen verantwoordelijkheid voor nemen. Desalniettemin zijn de voorspelling voor deze zomer gunstig en heeft gemeente Geertruidenberg daarbij andermaal zéér scherpe abonnementsprijzen vastgesteld. De volgende tarieven zijn voor u vastgesteld:

 • Seizoen abonnement volwassenen: €51,50
 • Seizoen abonnement volwassenen voorverkoop: €46,50
 • Seizoen abonnement jeugd (4 tot en met 17 jaar): €23,25
 • Seizoen abonnement jeugd (4 tot en met 17 jaar) voorverkoop: €20,75
 • Los bad volwassenen vanaf 16 jaar: €5,10
 • Los bad jeugd (van 4 tot en met 15 jaar): €4,60

De volgende voorwaarden zijn van belang als u een abonnement aanschaft:

 1. Het abonnement is geldig van 1 mei tot en met 5 september 2021 in beide zwembaden.
 2. Indien Coronamaatregelen inschrijving voor een bezoek verplicht stellen geldt dat ook voor abonnementhouders en zal voor alle inschrijvers (dus ook losse kaartjes) gelden; ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
 3. Indien het bezoekersaantal beperkt blijft als gevolg van Coronamaatregelen hebben abonnementhouders gelijke rechten als mensen die losse kaartjes kopen. Hierbij geldt dan voor iedereen; Vol = Vol.
 4. Er zal, ongeacht de geldende coronamaatregelen, niet in tijdsblokken worden gewerkt. Dit werd door u als gast niet gewaardeerd en keert dus ook niet meer terug.

Online uw abonnement aanschaffen:

Kik hier voor de webshop. Hier kunt u uw abonnementen aanschaffen. Let op; indien u meerdere abonnementen tegelijk aan wilt schaffen kan het zijn dat u als volwassene niet een abonnement kunt kopen voor uw kind als gevolg van leeftijdsrestricties. Logt u dan a.u.b. apart in onder de naam van uw kind om een abonnement aan te schaffen!


Uw abonnement via de post aanvragen:


Zo gaat u te werk:

 1. Dit aanvraagformulier volledig en met blokletters invullen.
 2. Alleen voor beschadigde pasfoto’s of nieuwe aanvragen een nieuwe foto meesturen met achterop duidelijk een voornaam en achternaam en geboortedatum.
 3. Dit formulier (met alle reeds in bezit zijnde zwempassen en voldoende gefrankeerd) per omgaande opsturen naar;
  Sportfondsen Geertruidenberg, postbus 323, 4940 AH Raamsdonksveer,
  of deponeren in de brievenbus bij de zwembaden tot uiterlijk 25 april 2021.
 4. Afhalen van abonnementen (waarbij wij u dringend verzoeken het bedrag te pinnen) kan alleen op de volgende voorverkoop afhaaldagen:
 • woensdag 28 april op zwembad “De Schans”, tussen 08.30 en 18.00 uur
 • Donderdag 29 april op zwembad “De Ganzewiel”, tussen 08.30 en 18.00 uur.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.